Net iets mooier!

Gordijnen: functioneel en tegelijk esthetisch

Klassieke overgordijnen

Waarom kiezen voor een met gordijnen regio Ninove gedecoreerde ruimte in uw woning? Omdat uw leefomgeving ervoor zorgt dat u tot rust komt en even niet meer in contact bent met die drukke buitenwereld. Wanneer u thuiskomt wil u genieten, en rustig kunnen praten met de mensen die u liefhebt. Het is dus ook ùw keuze om te genieten van privacy, en die helpen wij u creëeren door de levering van overgordijnen.

Wanneer u uw overgordijnen bij ons bestelt, komen wij zo snel mogelijk naar u toe om de nodige opmetingen te laten plaatsvinden. Vervolgens zorgen we voor een snelle uitwerking, en hangen we de gordijnen zelf bij u thuis op van zodra ze klaar zijn.

Moderne overgordijnen

Op zoek naar prachtige, moderne gordijnen? Dan bent u bij New Textrend aan het goede adres. Wij maken graag gordijnen op maat voor al het raamwerk in uw woning.

Vitrage is de meest klassieke vorm van raamdecoratie. De inkijk wordt belemmerd zonder al te veel licht af te nemen. De lichtdoorlatendheid van de stof is hier heel belangrijk. Zo zijn er weefsels met grotere of kleinere mazen zodat u volledig zelf kunt bepalen hoeveel licht er binnen valt.

Onze gordijnen worden meestel afgewerkt met platte plooien en een looddraad onderaan om een mooie val te garanderen.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen worden toegepast als decoratieve raambekleding of als schuifwand. Door middel van klittenband worden de textielbanen aan een meersporige rail bevestigd. De New Textrend-paneelgordijn collectie biedt een uitgebreid scala aan stoffen in
diverse kleuren en doekkwaliteiten.

Voor een zachte lichtinval kan u opteren voor één van de vele voilestoffen. Voor een meer geprononceerd paneelgordijn kan u kiezen uit een hele reeks structuur- en 'ausbrenner'-stoffen. De gordijnen worden bediend met een trekstang aan de panelen of een bedieningskoord zijdelings op de rail gemonteerd.


Back to Top